Uw tuin laten ontwerpen door Noteboom hoveniers

Voor het aanleggen van een tuin voor jarenlang tuinplezier is het vooraf goed om te weten wat u precies wilt. Een goed doordacht ontwerp is de basis voor iedere nieuwe en/of gerenoveerde tuin.
Wij zijn als Hoveniersbedrijf Noteboom in staat om elke tuin te ontwerpen, dus ook uw tuin.
Voor al onze klanten maken we een ontwerp op maat, elk ontwerp is dus uniek!
Wanneer wij voor u een tuinontwerp maken houden we rekening met de door u gestelde wensen, eisen en niet geheel onbelangrijk uw budget.

150674_324983707619464_1576678012_nIn eerste instantie komen wij vrijblijvend bij u langs om het te maken ontwerp en de werkzaamheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen wordt er eerst een schetsontwerp gemaakt.
Wanneer deze schets door u wordt goedgekeurd volgt een nauwkeurige ontwerptekening, deze kan aangevuld worden met een materialenlijst en beplantingsplan.
Wanneer het tuinontwerp klaar is kunt u zelf aan de slag gaan in uw tuin, maar u kunt ook het werk uit handen geven. Met onze ervaren medewerkers kunnen we uw tuin van begin tot eind aanleggen. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden voor u uit, zoals de bewerking van grond, het aanleggen van elektra, beregening, eventuele hemelwaterafvoer, de bestrating en de beplanting. Wij zijn deskundig, werken snel en nauwkeurig en leveren goed werk. U houdt het hele traject in eigen hand zodat u ervan op aan kunt dat het werk naar uw wensen wordt uitgevoerd.

tuinontwerp

Wanneer u uw tuin/ontwerp uit handen geeft aan hoveniersbedrijf Noteboom is dit kostenbesparend en weet u zeker dat uw tuin binnen afzienbare tijd aangelegd is op professionele wijze.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van uw tuin? Neem dat contact met ons op.
Klik hier om te zien hoe u met ons in contact kunt komen.