Uw bestrating door de professionals van Noteboom hoveniers

Sier- bestratingen is waarschijnlijk niet het eerste waaraan u denkt bij een hovenier, toch is het leveren en het leggen van sier-bestratingen een van onze hoofd werkzaamheden bij het aanleggen van uw tuin. Ook de ondergrond of welgenoemd ‘Zandbed’ kan door ons vakkundig worden uitgevoerd.

Voor jarenlang plezier aan uw straatwerk is enige vakkennis en ervaring nodig, wij hebben als hoveniersbedrijf Noteboom deze vakkennis en tevens de gereedschappen in huis om u sier-bestratingen te leveren en te leggen voor jarenlang plezier.

Als het nu gaat om het leggen van oude gebakken klikkers tot mega stenen van bijvoorbeeld 100x100cm. Gaat het nu om 1M² of een gehele parkeerplaats, Niets is te gek voor Hoveniersbedrijf Noteboom.

Ook het hergebruiken, herbestraten van uw bestaande bestrating is een mogelijkheid bij Hoveniersbedrijf Noteboom.

Tevens mogen wij ons specialist noemen in het leveren en leggen van natuursteen.
Via onze vaste leverancier van natuursteen www.lab21.nl leveren en leggen wij door heel Nederland en zelfs daarbuiten sier-bestratingen.

Wij beschikken zelf over een showplein met diverse soorten natuursteen, betonsteen en gebakken stenen. Wij hebben goede contacten met diverse leveranciers en fabrieken, zodat alles correct en snel geleverd kan worden.

Het showplein is gevestigd aan het volgende adres, echter is hier beperkt iemand aanwezig, ik adviseer altijd om een afspraak te maken met ons zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Showplein hoveniersbedrijf Noteboom / Lab21
Edisonstraat 3
7603 NJ Almelo
Tel. 0648031814

Wilt u meer informatie over het aanleggen van bestrating in uw tuin? Neem dat contact met ons op.
Klik hier om te zien hoe u met ons in contact kunt komen.

PageLines- lab213.jpg PageLines- lab212.jpg